keskiviikko 21. elokuuta 2013

Sytykeruusuja

Lämmityskausi on kohta täällä taas eli sytykeruusuja tarvitaan. Onneksi ystävät ovat avittaneet tätä askartelua säästämällä kanamunakennoja. Alku tuntui todella hankalalta. En sitten millään jaksanut alkaa repimään ja pyörittämään. Kori odotteli puolillaan muutamia päiviä ennen oikean innostuksen iskeytymistä.


Sitten se kärpänen puraisi. Kahtena iltana tuli katsottua elokuvia ja pyöriteltyä kennoja sylissä. Lopunperin se sujui jo niin huomaamatta, että kennot loppui vauhdissa kesken =) 


Koko korillisen sain tehtyä. Yllättävän painava muuten tuollainen määrä ruusuja. Tässähän tuntee itsensä ihan kukkaistytöksi. Korillinen ruusuja pöydällä ;)


Se suurempi urakka on vielä edessä: kynttilän jämien sulattaminen ja ruusujen dippaaminen. Miten te olette sulattaneet kynttilät? Minä sulatin ennen vesihauteessa kahdella kattilalla. Vauhdoin sen ns.kynttiläkattilan säilyketölkkiin, koska se kattila mikä minulla oli, ei mahtunut kunnolla toisen kattilan sisään. Ja muutenkin se säilyketölkki on hyvä, koska se on suht kapea ja sulaneen steariinin syvyys on sellainen että ruusun saa hyvin dipattua. Eli kynttilöitä tarvii sulattaa kerrallaan vähemmän. Mutta siitä urakasta myöhemmin =)

Ei kommentteja: