sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Buzzador, Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä

Pääsin Buzzaamaan Air Wick Black Editioinin tuoksukynttilöitä. Testituoksuina Purple Blackferry Fig ja Apple & Cinnamon. Kynttilöissä on väriä vaihtava "valaistus". Eli kynttilässä on pieni paristo joka antaa virtaa lampulle mikä aktivoituu kun kynttilä sytytetään. Värit vaihtuvat tasaisin välein.


Minulla oli hieman vaikeuksia saada napattua värit mukaan näihin kuviin. Jollainlailla sain kuitenkin =) (Minulla olisi ollut useampiakin kuvia, mutta jostain syystä en saa niitä puhelimelta ulos =/ ) Ystävilleni buzzattuani sain palautetta laidasta laitaan. Toiset tykkäsivät tuoksuista aivan älyttömästi ja toiset taas pitivät tuoksuja liian voimakkaina. Näinhän se yleensä menee =)


Itse olen melko herkkä tuoksujen suhteen, joten voin sanoa ettei nämä ole kovin tuoksuherkille ihmisille. Itse kuitenkin tykästyin kovastikin Purple Blackferry Figin tuoksuun =) Ja tykkään tosi paljon, kun kynttilässä on tuo valo joka vaihtuu. Ihana lahjaidea! 

Käy tutustumassa Buzzadoriin sivuilla http://www.buzzador.com/ ja lähde mukaan buzzadoriksi. Jos haluat lähteä mukaan niin voit ilmoittaa myös minulle ja laitan sinulle kutsun sähköpostiin =)

1 kommentti:

Heidi Karoliina kirjoitti...

Hei, minulla on blogissani sinulle haaste :)